Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Δ. Τσούφης: «Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης είναι βαρύς»

tsoufis portraito
- Αναφορικά με τη σύλληψη του Αντιδημάρχου Φ. Τσιρούδα
Στα social media φαίνεται να μεταφέρεται η αψιμαχία που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης, στη Συνεδρίαση του
Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Προποντίδας, μεταξύ του επικεφαλής της μείζονος ΑντιπολίτευσηςΔημήτρη Τσούφη και του Αντιδημάρχου Φώτη Τσιρούδα.
Μετά τη μήνυση που υπέβαλλε ο κ. Τσούφης και τη σύλληψη του κ. Τσιρούδα, το βράδυ της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς, σχολίασε το γεγονός στη σελίδα του, στο facebook (βλ. σχετικά εδώ).
Το μεσημέρι της Παρασκευής ο κ. Τσούφης σχολίασε με τη σειρά του το γεγονός της σύλληψης, επίσης στο facebook:


«Η αγωνία, το άγχος και η αμηχανία κάποιων για αυτά που θα ακολουθήσουν για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά και συμβαίνουν στο Δήμο Ν. Προποντίδας προφανώς τους οδηγεί να επιλέγουν τακτικές απαράδεκτες και παράνομες.
Με συμπεριφορές όπως του συγκεκριμένου Αντιδημάρχου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου που αναίτια και χωρίς κανένα λόγο σαν ταύρος σε υαλοπωλείο εξεστόμισε ακατανόμαστες ύβρεις κατά του προσώπου μου αλλά και κατά συναδέλφου μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, πράξεις που δεν προάγουν το ήθος του θεσμού και ειδικά όταν προέρχεται από άτομα που υποτίθεται έχουν εμπειρία χρόνων στην Αυτοδιοίκηση…
Προφανώς λησμονούν το γεγονός ότι υπεράνω νόμων δεν είναι κανείς και φυσικά ότι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης είναι βαρύς...».

http://www.halkidikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου